OCOLUL SILVIC CODRII CAMARII RA

Confirm că am citit și înțeles Declarația de confidențialitate a Fordaq

Prin înregistrare vă exprimați acordul pentru Termenii și condițiile Fordaq.


Ratingul de credibilitate Fordaq on-line oferă o indicaţie asupra nivelului de încredere pe care îl puteţi avea în această companie.Ratingul este calculat pe baza informaţiilor disponibile despre această companie. Extindem treptat numărul companiilor cu rating aşa încât o parte dintre ele s-ar putea să nu dispună de un rating deocamdată.

Tipul informaţiilor utilizate pentru calcularea ratingului:

  • Ce tip de contacte am avut cu compania?
    Număr de contacte telefonice, vizite din partea agenţilor noştri, întâlniri la târguri.
  • Istoricul activităţii companiei pe site-ul Fordaq on-line
  • Compania are certificate care au fost verificate de Fordaq on-line în mod independent?
  • Fordaq on-line a verificat dacă firma este membră a unei organizaţii (asociaţie, federaţie etc.) recunoscute din industrie?
  • Compania a fost recomandată de alţi membri?
  • Număr de angajați
    21-50
  • Cod fiscal
    RO 16907635
  • Dată înființare companie
    2004
  • Membru Fordaq din
    23/12/2005

Ocolul silvic „ Codrii Cămării ” R.A. - Dobreşti a fost constituit în 06.12.2004, pe fondul forestier al comunei Dobreşti, respectiv 1297,4 ha. Masivele forestiere sunt alcătuite preponderent din păduri de foioase cu dominarea fagului şi amestecuri de fag cu gorun. În zona de câmpie predomină cerul. Se deosebesc însă zone de microclimat mediteranean ce explică prezenţa prin adaptare şi aclimatizare a unor specii lemnoase de mare productivitate şi importanţă economică : castanul comestibil, stejarul de Slavonia, stejar roşu american, molid austriac, brad caucazian, duglas american iar dintre speciile autohtone, gorunul şi cireşul . Aceste specii valoroase au fost introduse în cultură în urmă cu un secol de către foştii proprietari ai unei suprafeţe de 19% din fondul forestier al comunei. Staţiunile forestiere pe substrat calcaros sunt deosebit de fertile astfel că pădurile instalate în aceste terenuri sunt deosebit de valoroase. Acestea au fost gospodărite în regim silvic controlat încă din 1879 sub administraţia tehnică a statului austro-ungar şi apoi din 1923 , a statului român. În perioada 1930-1948 marea majoritate a pădurilor de pe teritoriul comunei Dobreşti au fost gospodărite de Casa Autonomă a Pădurilor Statului.

Informatii specifice industriei

Alte activități

    Exploatare forestieră, Silvicultori - experti forestieri, Pepiniere