S.C. IRIS SERVICE CIUC S.A.

"Quality is manufactured, not verified" - our company motto guides us in manufacturing high quality solid wood panels and furniture.

Produse

Compania

Povestea IRIS lemn a început acum mai bine de 20 ani. Pe atunci, o firmă prosperă de construcții în Miercurea Ciuc, Harghita, conducerea firmei IRIS SERVICE CIUC S.

A. a luat decizia de a fructifica resursele naturale a zonei și a intra pe piața de prelucrarea lemnului. Această decizie a fost motivată de la bun început de dorința de a combina metodele moderne de prelucrare a lemnului masiv cu tradiția meșteșugarilor din zona, pentru a realiza produse de cea mai bună calitate. În decursul anilor, activitatea de prelucrarea lemnului s-a dezvoltat şi învățând din fiecare experiență, am crescut de la cherestea la semifabricate, de la semifabricate la panouri îmbinate în dinți, de la tâmplăria realizată pentru proiectele de construcții la a deservi clienți-comercianți mari de mobilă și produse DIY. Astăzi, pe o suprafața de peste 20.000 mp, cu propria capacitate de tăiere și uscare, cu linii de producție tehnologizate la zi, cu utilaje CNC pentru orice formă dorită și cu multiple posibilități de finisare, putem oferi o gamă variată de produse din lemn masiv, mobilă și alte elemente, totul la cererea clienților noștii. Politica riguroasă de calitate pe care o implementăm de la alegerea materiei prime și a materialelor folosite în producție, până la produsul final, ne asigură relații bune pe termen lung cu clienții noștri. De aceea, fraza „calitatea se produce, nu se verifică” a devenit mottoul cu care abordăm astăzi fiecare nou produs, client și provocare.

Persoane de contact

******, S.C. IRIS SERVICE CIUC S.A.
Dl. Petru Negru
Manager
Limba vorbita
Românã , Engleza (Marea Britanie)
******, S.C. IRIS SERVICE CIUC S.A.
Dl. Cristian Negru
Departament de marketing
Limba vorbita
Românã , Engleza (Marea Britanie) , Deutsch

Informaţii despre companie

Activitatea principală: Producători de mobilă de interior
Cod fiscal (dacă există): RO 527397
Număr de angajați: 501-1000
Data crearii: 04 Decembrie 1992
Membru Fordaq din: 23/02/2004

Situație financiară

Dacă sunteţi deja înregistrat, vă rugăm sa vă autentificați pentru a avea acces la aceste informații.
LOGIN