SC TM TECNOLOGY SRL

Confirm că am citit și înțeles Declarația de confidențialitate a Fordaq

Prin înregistrare vă exprimați acordul pentru Termenii și condițiile Fordaq.


Adresă
str. Garii nr. 1, 557168 Hosman
Sibiu,
Romania
Ratingul de credibilitate Fordaq on-line oferă o indicaţie asupra nivelului de încredere pe care îl puteţi avea în această companie.Ratingul este calculat pe baza informaţiilor disponibile despre această companie. Extindem treptat numărul companiilor cu rating aşa încât o parte dintre ele s-ar putea să nu dispună de un rating deocamdată.

Tipul informaţiilor utilizate pentru calcularea ratingului:

 • Ce tip de contacte am avut cu compania?
  Număr de contacte telefonice, vizite din partea agenţilor noştri, întâlniri la târguri.
 • Istoricul activităţii companiei pe site-ul Fordaq on-line
 • Compania are certificate care au fost verificate de Fordaq on-line în mod independent?
 • Fordaq on-line a verificat dacă firma este membră a unei organizaţii (asociaţie, federaţie etc.) recunoscute din industrie?
 • Compania a fost recomandată de alţi membri?
 • Număr de angajați
  6-10
 • Cod fiscal
  RO 13178493
 • Dată înființare companie
  2000
 • Membru Fordaq din
  25/06/2009

Firma TM TECNOLOGY SRL situat in Sibiu, România, este fondată în anul 2000 ca o filială a companiei italiene Fratelli Todone pentru producerea de poliester capace de toaleta cu lemn interior. In 2006, profitând de poziția geografică (înconjurat de păduri), se extinde activitatea de producere de foc paletizate. Evoluția pieței și atenția pentru respectarea mediului conduce compania TM TECNOLOGY SRL in 2010 la o serie de investiții pentru a construi o secțiune pentru producerea de brichete de foc. Cu o structură operațională bine organizată în continuă dezvoltare, compania noastra ajunge astăzi o capacitate de productie de 5.000 tone / an pe scopul de a depăși 10.000 de tone / an. Acest lucru se datorează de cele patru 501-V60 prese profesionale VECHI fabricate de Nazzareno Brichete sunt fabricate folosind materii prime selectate din deșeuri de lemn netratat. Amestecarea adecvată a diferitelor specii de lemn tare (fag, stejar, carpen), si obtinerea unui uscare conduce corect pentru un produs cu un conținut de umiditate finală de 8%. Coeziunea este asigurată de presiune ridicată exercitată în timpul procesului de fabricație, fără utilizarea nici unui liant chimic sau aditivi. Fiind un produs cu umiditate scazuta, în timpul arderii, brichete reușesc să emită o valoare calorica ridicata de 5 kw / h Brichete noastre ard cu aproape nici funingine, praf și poluanți și să protejeze în acest fel caseta foc, horn și mediul. Brichete sunt un produs complet natural și organic, înlocuind foc perfect, asigurând în același timp respectul pentru mediul înconjurător. Ambalajul lor oferă depozitare convenabilă, limitată și curat. Firma noastra exporta întreaga producție în diferite țări din Europa, în special Germania și Austria. Avem o ofertă de vară pentru lunile mai, iunie, iulie și august cu tarife EXW, oferim servicii complete, inclusiv transport la preturi foarte bune la cerere, atenuarea astfel orice problema de transport.

Specii

Selectați un produs pentru a afișa speciile asociate