Dezvoltarea rapidă a lanțului de aprovizionare cu lemn din China/Rusia

Sursa:
ITTO/Fordaq
Vizualizări:
61
  • text size

A fost încheiat un acord de cooperare între Asociația Industriei Lemnului din orașul Suifenhe, provincia Heilongjiang și Federația Industriilor și Exportatorilor de Lemn din Primorsky Krai, Rusia.

Potrivit acordului, cele două părți , în conformitate cu principiile de bază ale coperării  în avantajul tuturor părților, realizarea vor urmări valorificarea resurselor complementare, potrivirea nevoilor reciproce, câștigul voluntar și dezvoltarea comună, determina înființarea unui parteneriat, în principal în lanțul de aprovizionare cu materii prime din industria lemnului, stabili o întâlnire de management și un mecanism de comunicare din când în când, asociația va conduce schimbul de vizite între cele  companiile membre, va construi o platformă de schimburi industriale și va desfășura în mod regulat activități.

În special, Asociația Rusă a discutat posibilitatea de a tranzacționa lemnul în cadrul Bursei Internaționale de Materii Prime din St. Petersburg, în Vladivostok, și și-a exprimat disponibilitatea de a înființa o filială în orașul Suifenhe pentru a promova împreună bunurile în China.

Această știre a fost tradusă automat din limba engleză. Pentru a vedea articolul original, vă rugăm să faceți click aici.
Postează un comentariu