Dieffenbacher furnizează fabrica CEBRO MDF în Thailanda

Sursa:
Dieffenbacher/Fordaq
Vizualizări:
30
  • text size

Producătorul thailandez de MDF, Wisewoods Co. Ltd., a comandat Dieffenbacher pentru a furniza o instalație CEBRO MDF pentru a-și extinde capacitatea de producție la sediul companiei din Khao Yoi, în provincia Phetchaburi. Asamblarea instalației a început în ianuarie 2024, iar prima producție de plăci este programată pentru al treilea trimestru.

Noua instalație va utiliza tehnologia Z-Sifter și sistemul de economisire a adezivului PROjet pentru a ajuta Wisewoods să atingă excelența operațională, unul dintre cele patru piloni ai CEBRO.

Wisewoods folosește exclusiv fibre de lemn de cauciuc ca materie primă pentru plăcile sale MDF. "Înainte de procesarea lemnului de cauciuc, este important ca componentele de latex să fie eliminate din materia primă", spune Visarut Palarit, director adjunct la Wisewoods. "Tehnologia unică Z-Sifter a fost un motiv important pentru care am ales Dieffenbacher pentru noua noastră instalație MDF", adaugă el.

PROjet este un sistem de lipire a plăcilor MDF care oferă economii de rășină de până la 15% în comparație cu tehnologia convențională de lipire a plăcilor. Este aplicabil atât pentru rășini UF, cât și MUF. Cu PROjet, producătorii de MDF pot produce suprafețe de plăci cu mai puține pete de rășină.

Această știre a fost tradusă automat din limba engleză. Pentru a vedea articolul original, vă rugăm să faceți clic aici.
Postează un comentariu