Grupul Saica achiziționează majoritatea acțiunilor LIC Packaging din Italia

Sursa:
null
Vizualizări:
32
  • text size

Saica Group a ajuns la un acord cu proprietarii de familie ai LIC Packaging pentru a-și mări participarea, devenind principalul acționar al companiei. LIC Packaging este situată în provincia Brescia, în Lombardia, în nordul Italiei. Această fabrică a avut o cifră de afaceri de 120 de milioane de euro în 2023 și oferă locuri de muncă directe pentru 351 de persoane. Familia Bertoldo va rămâne în conducerea afacerii. 

Saica a achiziționat deja o participație minoritară în companie în 2001, ceea ce a permis LIC Packaging să-și extindă facilitățile și să se apropie de piața internațională. 

"Această operațiune este un pas înainte deoarece ne permite să ne extindem prezența în piețele din sudul Europei pentru carton ondulat, în acest caz, prin achiziționarea unei părți majoritare a fabricii din Italia. Este o mare oportunitate de a crește propunerea de valoare a Saica de soluții de ambalare durabile pentru clienții noștri", a declarat Ramón Alejandro, președintele Saica Group. 

Una dintre prioritățile strategice ale Saica pentru 2025 este concentrată pe creșterea durabilă, dezvoltând modelul său de afaceri în Europa.  

Saica Group este una dintre companiile de top din Europa în fabricarea hârtiei reciclate pentru carton ondulat, cu o capacitate de producție anuală de 3,3 milioane de tone de hârtie reciclată pentru carton ondulat. 

Această știre a fost tradusă automat din limba engleză. Pentru a vedea articolul original, vă rugăm să faceți clic aici.
Postează un comentariu