Importurile de lemn tare tropical taiate cresc cu 24% față de anul trecut

aprilie 19, 2024
Sursa:
ITTO/Fordaq
Vizualizări:
55
  • text size

Importurile de lemn tare tropical au rămas constante în februarie, în creștere cu mai puțin de 1% față de totalurile din ianuarie. Cu 16.266 de metri cubi, importurile din februarie au fost cu 24% mai mari decât în februarie 2023.

Importurile din Brazilia au crescut puternic pentru a doua lună consecutiv, împreună cu creșteri în importurile din Ghana (cu 49%) și Camerun (cu 13%). Importurile de Mahon au crescut cu 67% în februarie și sunt în creștere cu 54% în primele două luni ale anului. Importurile de Cedro și Sapelli au crescut și ele în februarie și sunt ambele în creștere cu aproximativ 45% în acest an față de anul trecut. Importurile totale de lemn tare tropical sunt în creștere cu 6% față de anul trecut în primele două luni ale anului.

Importurile Canadei de lemn tare tropical au continuat să scadă de la vârful lor din decembrie, înregistrând o scădere de 35% în februarie după o scădere de 26% în ianuarie. Importurile din februarie au fost cu 17% mai mici decât în februarie anul trecut, dar importurile în primele două luni ale anului depășesc anul trecut cu 16%.

Această știre a fost tradusă automat din limba engleză. Pentru a vedea articolul original, vă rugăm să faceți clic aici.