Importurile de placaj din lemn tare din SUA se restrâng

Sursa:
ITTO/Fordaq
Vizualizări:
69
  • text size

După o creștere în octombrie, importurile SUA de placaj din lemn tare au scăzut cu 14% în noiembrie. Cu toate acestea, cele 275.890 de metri cubi de placaj importate în noiembrie au fost cu 25% mai mari decât volumul de lemn importat în noiembrie 2022. Importurile au scăzut din aproape toți partenerii comerciali majori, inclusiv Indonezia (cu 31%), Rusia (cu 60%) și Vietnam (cu 7%).

Acest an a înregistrat o scădere a volumului de la aproape toți furnizorii majori, deoarece SUA s-a orientat către alte țări pentru nevoile sale de placaj din lemn tare.

Doar cu datele din decembrie în așteptare, importurile din China, Rusia, Malaysia și Vietnam pentru anul în curs sunt toate sub jumătate din ceea ce erau în această perioadă anul trecut. Între timp, importurile din țări altele decât cele mai importante țări furnizoare sunt în creștere cu 43% pentru anul în curs. Importurile totale de placaj din lemn tare în SUA sunt în scădere cu 30% față de 2022 până în noiembrie.

Această știre a fost tradusă automat din limba engleză. Pentru a vedea articolul original, vă rugăm să faceți clic aici.
Postează un comentariu