Mondi investește 200 de milioane de euro într-o mașină de fabricat carton reciclat la fabrica Duino din Italia

mai 24, 2024
Sursa:
Mondi/Fordaq
Vizualizări:
4
  • text size

Mondi a organizat o ceremonie de inaugurare în Duino, Italia, astăzi, punând piatra de temelie pentru investiția sa de 200 de milioane de euro în fabrica achiziționată în ianuarie 2023. Mașina de hârtie existentă a facilității va fi convertită într-o mașină de carton ondulat reciclat de înaltă calitate, care va crea oportunități de muncă pentru angajații actuali și potențiali, va construi și evolua parteneriate cu părțile interesate locale și va contribui la dezvoltarea economică generală a regiunii. 

Pornirea noii mașini este așteptată în 2025. Odată ce va fi complet operațională, va fi capabilă să producă 420.000 de tone de carton ondulat reciclat pentru soluții de ambalare durabile și va fi cea mai largă mașină de hârtie reciclată a Mondi, cu o lățime de 8,5 metri. În cazul în care este posibil, fabrica va obține materiale local pentru a contribui la economia locală, a reduce emisiile de gaze cu efect de seră prin distanțe mai scurte de transport și a consolida rezistența lanțului de aprovizionare.  

Această știre a fost tradusă automat din limba engleză. Pentru a vedea articolul original, vă rugăm să faceți click aici.