Fordaq prezintă TallyExpress- aplicația revoluționară de măsurare a stivelor de cherestea

Sursa:
Fordaq
Vizualizări:
524
  • text size

Măsurarea eficientă și exactă a stivelor de cherestea a reprezentat dintotdeauna o provocare pentru industria lemnului, fiind un proces complicat atât din punctul de vedere al timpului, cât și al banilor.

Până în prezent, gradul de acuratețe al măsurării a fost direct proporțional cu costurile utilajelor folosite pentru măsurare. Mașinăriile specializate sunt voluminoase, scumpe, greu de utilizat și consumă timp. Pe de altă parte, măsurătorile manuale se bazează pe decizia omului, care este întotdeauna predispusă erorii.

TallyExpress - aplicația revoluționară de măsurare a stivelor de cherestea - promite să ofere o soluție ieftină și exactă, folosind doar smartphone-ul personal. Echipat cu sisteme de inteligență artificială și algoritmi sofisticați de computer, TallyExpress vă permite să măsurați stivele de cherestea într-un mod rapid și eficient, direct de pe dispozitivul dumneavoastră Android. Cu numai o fotografie, TallyExpress recunoaște și calculează fiecare piesă individuală de cherestea, calculează lățimile respective și volumul total în numai câteva secunde.

Cum funcționează

După ce descărcați aplicația din PlayStore, plasați referința pe pachet și faceți fotografia. TallyExpress va detecta și calcula automat piesele individuale, de asemenea calculând și volumul total al stivei de cherestea. Aplicația generează apoi un raport cu o imagine, proces ce poate fi realizat în mai puțin de un minut.

1. Faceți o fotografie a stivei de cherestea

2. Aplicația detectează piesele

3. Se generează un raport cu imagine

 

TallyExpress atinge un nivel de precizie de 98% pe volum. Orice detecție defectă poate fi ajustată rapid. Mai mult, cu cât este utilizată mai mult, cu atât aplicația devine mai inteligentă și mai exactă.

Măsurătorile dvs. sunt sincronizate cu aplicația web TallyExpress din cloud, unde puteți să consultați rezultatele, să efectuați modificări finale, să le distribuiți prin e-mail sau să le exportați în sistemul dvs. de inventariere. Întregul proces poate fi realizat de un singur angajat, nefiind nevoie de asistență suplimentară.

Partenerii noștri

DMSi, un pionier al software-ului pentru industria cherestelei din Statele Unite, vede TallyExpress ca pe o completare naturală a liniei sale de soluții software.

"Am petrecut decenii în dezvoltarea de software pentru a ajuta clienții noștri să-și dezvolte afacerile", a spus Henry German, reprezentant DMSi. "Când am văzut ce poate face TallyExpress, am știut imediat că este un progres tehnologic pentru industrie. Aducem acest produs pe piață deoarece este soluția potrivită pentru viitorul clienților noștri. "

TallyExpress este deja utilizat de către companii importante din industria mondială a cherestelei, cum ar fi: Northwest Hardwoods -SUA; Meridien – SUA; Oak Ridge Hardwoods – SUA; Granite Hardwoods – SUA; Sechoir St. Roch – Canada; Brownlee Lumber – SUA; Virix Prod SRL – Romania; Kepley-Frank – USA; East Ohio – SUA; Johnson Brothers – SUA; Headland Wood Products – SUA; Peach State Lumber – SUA; C&K Lumber and Exports – SUA; Bruggeman Lumber – SUA; Millwork 360 – SUA; Kane Hardwood – SUA; Moulures Warnet – Canada.

Industria de cherestea are acum solutia tehnologică cea mai avansată pentru măsurarea stivelor de cherestea. Dacă puteți utiliza un smartphone, puteți utiliza și TallyExpress. TallyExpress vă va ajuta să economisiți timp, să creșteți precizia și să gestionați toate datele într-un mod transparent. Tot ce trebuie să faceți este să faceți o fotografie stivei de cherestea, să completați informațiile necesare și să lăsați aplicația să facă restul!

Prezentare video


www.tallyexpress.com

Postează un comentariu