Ziegler renunță la investiții în proiectul rezidențial

Sursa:
Ziegler/Fordaq
Vizualizări:
98
  • text size

Datorită situației economice actuale, Grupul Ziegler nu va investi în proiectul "New Life on the Lake Promenade" din Kemnath. Ziegler intenționa inițial să implementeze proiectul de 100 de milioane de euro, bazat pe planurile unui concurs de idei, ca unic investitor. Comanda pentru proiect și contractul au fost primite în toamna anului 2021. Treizeci și șapte de unități rezidențiale, clădiri comerciale, un garaj de parcare ecologic din lemn, precum și un restaurant și un hotel urmau să fie construite pe o suprafață de patru hectare. La începutul acestui an, oamenii erau încă optimiști că construcția poate începe la începutul anului 2024, dar după o examinare repetată, nu mai este fezabilă din punct de vedere economic dat fiind condițiile generale în deteriorare.

"Suntem în procesul de a trece de la construcția tradițională din lemn la construcția modulară, care, în opinia noastră, oferă multe avantaje în ceea ce privește eficiența timpului și a costurilor, care, din păcate, nu au putut fi utilizate pentru proiectul din Kemnath," se arată în comunicatul de presă.

Această știre a fost tradusă automat din limba engleză. Pentru a vedea articolul original, vă rugăm să faceți clic aici.
Postează un comentariu