Lamel Legno: interviu în Nantes cu specialistul în panouri și profile din lemn masiv

Sursa:
Christian Morasso
Vizualizări:
71
  • text size

La Carrefour du Bois din Nantes ne-am întâlnit cu mândrul nostru membru și client de lungă durată al Fordaq, Lamel Legno S.r.l., cu sediul în Montefalcone del Sannio, chiar în centrul Italiei.

Din 1990, această mică dar dinamică producție servește panouri și profile pentru toate piețele europene de producție a ferestrelor, ușilor, bucătăriilor, mobilei și multor alte produse.

Lamel Legno: interviu în Nantes cu specialistul în panouri și profile din lemn masiv

Interviu în Carrefour du Bois cu proprietarul Ing.Sammartino și managerul de vânzări Dott.ssa Stefania Minichillo

 

Fordaq: Eng. Sammartino, care este "secretul" dumneavoastră într-o piață atât de competitivă?

Sammartino: Lamel Legno selectează cu grijă fiecare furnizor și achiziționează exclusiv materii prime de calitate superioară: lemn de diverse esențe, provenind din păduri certificate și neafectate de tăiere ilegală în conformitate cu reglementările europene, prelucrat cu cele mai avansate tehnologii de tăiere, uscare și lipire.

F: Există vreo tehnologie nouă în producție?

S: Da, anul trecut am mărit suprafața de producție cu 1600m2 pentru a implementa o nouă producție automată de îmbinare cu degetele Weinig Grecon și o nouă mașină de șlefuit Powermat 3000 și o nouă presă Dimter, crescând astfel productivitatea noastră pentru distribuitori și industrii mici și mari. Acum avem o suprafață de producție de 50.000m2.

F: În calitate de producție circulară, dezvoltați ceva?

S: Din 25 de ani, compania noastră se dedică selecției celor mai buni și mai responsabili furnizori de lemn și avem o producție completă de energie solară de 1MW. Implementând noi instrumente moderne precum Fordaq.com și digitalizând stocul nostru de materii prime cu www.tallyexpress.com , putem reduce riscul lipsei de aprovizionare, optimiza productivitatea și oferi o modalitate modernă și ușor de gestionat de comandă internă clienților noștri. Acum, noul obiectiv este de a certifica și gestionarea noastră a Diligenței cu SG și de a recunoaște CSRD, sprijinul nostru pentru îndepărtarea carbonului din lume.

F: Care este viitorul producției de panouri din lemn masiv?

S: De mult timp asistăm la multe închideri în Europa ale unor nume și producții mari, precum și la importul și apariția producțiilor din Europa de Est, dar și din Asia acum, foarte agresive. Este o competiție fără sfârșit. Dar, de îndată ce utilizatorii finali își dau seama că un partener durează mult timp, îi ajută să dezvolte produse speciale, dar și să reducă riscul delaminării, calitatea scăzută a lemnului, pregătirea în aprovizionare și, acum, aprovizionarea din surse de lemn prietenoase cu mediul, suntem apreciați și dimensiunea noastră este perfectă pentru acest lucru, împreună cu experiența noastră.

F: Deci acum sunteți specializați în mai multe produse?

S: în principiu, suntem specializați în produse din lemn ingineresc precum scânduri pentru ferestre și uși, panouri solide lipite la margine și FJ, în principal din lemn tare, cum ar fi stejar, fag, frasin, iroko, sapelli, dar putem produce și dimensiuni și specii de lemn personalizate la cerere și suntem întotdeauna flexibili pentru a răspunde noilor cerințe de pe piațăScânduri pentru ferestre, Panouri din lemn masiv, Panouri îmbinate cu degetele, Panouri cu 3 straturi, Panouri pentru scări din stejar, fag, frasin, pin, sapelli, iroko.

 

Veniți să vizitați standul Lamel Legno pe Fordaq: https://legno.fordaq.com/azienda/Lamel+Legno+Srl_667242.html

Contacte

Lamel Legno srl
Zona Industriale Tratturello SS 650 KM50
Montefalcone nel Sannio – 86033 (CB)
Telefon:+39 0874 877752 | +39 0874 877823

Management: info@lamellegno.it
Contabilitate: amministrazione@lamellegno.it
Manager de vânzări: s.minichillo@lamellegno.it

Această știre a fost tradusă automat din limba engleză. Pentru a vedea articolul original, vă rugăm să faceți clic aici.
Postează un comentariu